Voskamp Ann

Särkymisen lahja

28,00€

"Hyvä ja merkityksellinen elämä ei odota sinua jossain pelon ja kärsimyksen tuolla puolen, vaan se voi tulla osaksesi jo nyt, pelon ja kärsimyksen keskellä. Kun ihmisen sydän särkyy, Jumala pääsee sisään."

Tämän kirjan sivuilla Tuhat lahjaa -kirjan kirjoittaja, kanadalainen Ann Voskamp, haastaa sekä itsenä että lukijansa elämään rohkeasti rikkonaisenakin. Hän avaa Jumalan armollisuutta aivan uudella ja tuoreella tavalla. Entä jos juuri meidän vajavaisuutemme, heikkoutemme tai rikkinäisyytemme onkin vahvuutemme? Entä jos särkyminen onkin lahja, tie täydempään elämään?

Särkyneitä unelmia, petettyjä lupauksia, rikkinäisiä perheitä... jokaisella on haavansa, näkyvät ja näkymättömät sellaiset. Entä jos meidän ei tulekaan peitellä niitä, tavoitella ehjää ja ehyttä elämää?

Jumala näkee vahvuuden heikkouksissamme. Hän osoittaa, että avain on juuri niissä palasissa, joita epätoivoisesti yritämme liimata kokoon. Hän kutsuu särkyneet elämään täyttä elämää ja muuttamaan maailmaa - juuri sellaisina, särkyneinä.

Saatavuus: varastossa

Tarkat tiedot

Tuotekoodi 9789516196308
Leveys 150 mm
Korkeus 210 mm
Syvyys 29 mm
Kustantaja Kustannus oy Uusi tie
Tekijä Voskamp Ann
Suomentaja Hirvikorpi Susanna
Julkaisuajankohta 2017
Sidonta Sidottu
Sivumäärä 342

Liittyvät tuotteet