Avoimet työpaikat

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ - PERUSSANOMA OY

Perussanoma onkustannusosakeyhtiö, joka julkaisee noin 20 uutuuskirjaa vuodessa. Lisäksi kustannamme aikakausi- ja ammattilehtiä sekä Seurakuntalainen.fi sivustoa yhdessä Radio Dein kanssa. Tuotamme puhuttelevaa, ajankohtaista ja toivoa tuovaa sisältöä. Tarkastelemme rohkeasti haastaviakin aiheita.

Tulevaisuudessa fokuksemme painottuu entistä vahvemmin monikanavaiseen julkaisustrategiaan. Erityisesti digitaaliset sisällöt, kuten sosiaalinen media, e-Kirjat, digilehdet ja äänikirjat tulevat olemaan kehityksemme kärjessä laadukkaiden fyysisten kirjojemme ohella. 

 

Ihmisten tarpeet tunnistava ja huomioiva sisällön tuotanto on toimintamme kiintopiste. Haluamme tarjota kestävän perustan ja toivon erilaisissa elämäntilanteissa oleville ihmisille. Perussanoma pyrkii aina olemaan uskon ja tiedon lähteellä. Perussanoman omistaa Suomen Raamattuopiston Säätiö sr. www.perussanoma.fi

 

Haemme nyt rohkeaa ja idearikasta

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Kauniaisiin, jossa tulevaisuuteen tähtäävä ja uutta ideoiva tiimimme jo odottaa sinua.

Tehtävässäsi myyntipäällikkönä vastaat Perussanoman myymälöiden myynnistä sekä tapahtumamyynnistä eri tapahtumissa ympäri Suomen. Vastaat myös myyntiyhteistyön organisoinnista erilaisten yhteistyökumppaneittemme kanssa sekä olemassa olevien asiakassuhteiden hoidosta ja uusasiakashankinnasta sovittujen myyntitavoitteiden mukaisesti. Osallistut uuden tuotannon ideointiin ja etsit aktiivisesti mahdollisuuksia vahvistaa olemassa olevia yhteistyöverkostoja ja myös hankkia kokonaan uusia Perussanoman liiketoimintaa kehittäen.

Odotamme, että sinulla on työkokemusta kristillisestä kustannusalasta ja yhteistyöstä kristillisten järjestöjen kanssa jo useamman vuoden ajalta. Työotteesi on aktiivinen ja innostava ja sinulla on uskallusta kehittää myyntiämme eteenpäin myös digitaalisen ja puhelinmyynnin alueilla. Olet luonteeltasi avoin, diplomaattinen, rohkea, idearikas, sosiaalinen ja tartut aktiivisesti mahdollisuuteen myyntitilanteen havaitessasi. Olet aina valmis haastamaan itseäsi ja näkemyksiäsi. Olet myös yhteistyökykyinen ja hyvä tiimipeluri, vaikka kykenetkin myös itsenäiseen työskentelyyn. Päämäärätietoisuus ja ratkaisukeskeisyys ovat myös valttejasi. Kommunikoit hyvin suomeksi. Työ edellyttää jossain määrin matkustamista ja siksi sinulla tulee olla ajokortti.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kristillisen kirja-, lehti- ja mediatuotannon maailmaan sekä mahdollisuuden osallistua Perussanoman liiketoiminnan merkittävään uudistamiseen tulevina vuosina. Omien ja yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa sinua tukevat esimiehesi lisäksi kannustavat ja innostuneet työkaverisi.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus ja työaika sopimuksen mukaan. Tarkemmat työehdot Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen (KJTES) mukaisesti.

Haluatko olla mukana luomassa jotakin uutta asiantuntevien ja vastuullisten kollegoiden kanssa? Hae jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jouni Lallukka. Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen: jouni.lallukka@perussanoma.fi.