Flip book element

Heijastava pussukka

15.00

Pussukassa on kaksi erillistä, vetoketjulla suljettavaa taskua. Heijastava pussukka on kätevä ottaa mukaan esim. kävelylenkille, sillä sinne mahtuu puhelin, avaimet ja lompakko. Tämä pussukka sopii myös lapsille, kantohihnan voi solmia niin siitä saa sopivan mittaisen. Pussukka loistaa pimeässä ja näin suojelee kantajaansa. Koko: 13×20.5cm

Tuotetunnus (SKU): 6430055536737 Osastot: ,
Lue Lisää

Heijastava kassi

20.00

Tilava heijastava ostoskassi kulkee mukanasi pienessä tilassa (10x10cm) taiteltuna taskuun. Kassi on kestävä ja siihen mahtuu paljon ostoksia.Tämän kassin kanssa näkyy pimeällä.

Tuotetunnus (SKU): 6430055533583 Osastot: , ,
Lue Lisää

Viesti vainotuilta

29.00

Mitä Uuden testamentin jälkeen oikein tapahtui?
Toinen kristillinen vuosisata on aina kiinnostanut niin tutkijoita kuin kristikansaa yleensäkin. Siirtymä apostolisen ajan kirkosta ja ajattelusta kirkkoisien aikaan ja teologiaan on melkoinen, ja toinen sekä osittain kolmas vuosisata auttavat tulkitsemaan kristikunnan kehityksen kulkua.
Tuolle aikajaksolle sijoittuivat myös suuret vainovuodet, kunnes varhaiskirkon marttyyrien aika päättyi 300-luvun alussa. Syytöksiä riitti varhaisia kristittyjä vastaan. Yhteiskunnan kaikki luokat lukutaidottomista filosofeihin ja hallitsijoihin esittivät tyypillisiä kristinuskon vastaisia väitteitään: oppimattomat koskien seksiä ja väkivaltaa, filosofit typeryyttä ja hallitsijat kansalaistottelemattomuutta.
Apologeetat vastasivat kaikille, mutta ennen kaikkea hallitsijoille, koska näillä oli valta päättää, vainotaanko kristittyjä vai ei. Heidän vastauksensa tarjoavat nykypäivän lukijoillekin hyvän kuvan siitä, miten he ymmärsivät kristillisen opin ja elämän. Syytetyn penkilläkään he eivät tyytyneet pelkästään puolustautumaan, vaan he suosittelivat parhaaseen mahdolliseen ”filosofiaan”, eli kristinuskoon, perehtymistä.
Apologeettojen puheenvuoro on viesti varhaiskirkon vainotuilta.
Gunnar af Hällström (s. 1950) on dogmatiikan emeritusprofessori, joka on erikoistunut varhaisen kirkon ja kirkkoisien historiaan.

Kustantaja: Perussanoma Oy. Tekijä: Gunnar Af. Hälström. Kovakantinen. Julkaistu: 2021

Lue Lisää

Heijastava Reppu

20.00

Näy pimeässä heijastavan repun avulla!
Koko: 34x45cm

Tuotetunnus (SKU): 6430055533811 Osastot: ,
Lue Lisää

Toivoni on

17.00

Sanoja sinulle toivosta, turvasta ja täyttymyksestä. Sanoja, jotka rikastuttavat arkea ja juhlaa. Kirjan huolella valitut sanat, säkeet ja sitaatit ovat Raamatusta, tunnetuilta ajattelijoilta ja runoilijoilta. Tekijän ottamat kauniit ja herkät kuvat täydentävät sanojen viestiä.
Kustantaja: Perussanoma Oy. Tekijä: Sari Savela. Kovakantinen. Julkaistu: 2020

Lue Lisää

Jumalan kyynel

25.00

Jumalan kyynel sisältää 100 ajankohtaista ja ajatonta lyhyttarinaa. Kirjan tarinat ovat pieniä ikkunoita elämään ja kristilliseen uskoon. Niissä pohditaan Jumalaa, ihmisenä olemista ja maailmaa syvällisesti ja kepeästi, huumoria unohtamatta. Kirjan tarinat sopivat niin nuorille kuin aikuisille, yksin luettavaksi ja kerrottavaksi. Tekijä: Timi Korhonen. Kovakantinen.

Lue Lisää

Joka päivä elävää vettä

24.00

Vähäsarjan uusi teos on rukouskirja, jossa on rukous jokaiselle päivälle. Teos jatkaa hartauskirjan Joka päivä Jumalan kämmenellä teemoja: ihmisen levollisuutta ja turvallisuutta Jumalan väkevällä ja suurella kämmenellä.

Tuotetunnus (SKU): 9789529450541 Osasto:
Lue Lisää

Pieni päivän tunnussana 2023

6.50

Päivän Tunnussana on vuosittain ilmestyvä kirja, joka sisältää vuoden jokaiselle päivälle kaksi raamatunlausetta ja raamatunlukuohjelman. Kirja on ilmestynyt suomeksi vuodesta 1905 lähtien.
Julkaisija: Karjalan Evankelinen seura. 144 sivua. Kartonkikantinen.

Lue Lisää

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.