Janatuinen Mailis

Daavid

Valtakunta etsii taistelijoita
29,00€

Daavid kunnostautui paitsi urhoollisena soturina myös herkkänä runoilijana, rohkeana sissipäällikkönä ja viisaana kuninkaana. Daavid oli loistava näyttelijä, säveltäjä, soitinten rakentaja ja arkkitehti. Kun tähän lisätään vielä silmiä hivelevän komea ulkomuoto ja syvällinen uskonelämä, niin Raamatun suurin sankari onkin valmis! Daavidin historia alkaa Betlehemin kedolta lammaskatraan äärestä ja jatkuu Saulin hovin ja sissivuosien jälkeen Juudan ja Israelin valtaistuimelle.

Daavidista on kirjoitettu historian kuluessa lukemattomia kirjoja. "Valtakunta etsii taistelijoita: Daavid" on kirja, joka seuraa sankarinsa vaiheita uskollisen kronologisesti paimenpoikavuosista aina kuolinvuoteelle asti. Kirjan kantava teema on se, millä tavalla tuo kolmetuhatta vuotta sitten elänyt paimen ja kuningas oli toisen Paimenen ja Kuninkaan ennakkokuva. Jeesus on Betlehemin seimestä aina viimeiseen traagiseen huutoonsa asti Daavidin Poika. 

Kirja sopii niiden käteen, jotka pitävät elämäkerroista. Mutta se sopii myös niiden käteen, jotka kokevat epäonnistuneensa. Daavidkin epäonnistui - ja kuitenkin voimme sanoa, että "sula hyvyys ja laupeus seurasivat häntä kaiken hänen elinaikansa". Hän säilytti tragedioidensa keskelläkin uskon Hyvään Paimeneen. Hän uskoi suuret syntinsä anteeksi ja riippui kiinni Jumalan sanassa niiden seurauksia kantaessaan.

Saatavuus: varastossa

Tarkat tiedot

Tuotekoodi 9789518885736.
Syvyys 28 mm
Paino 335 g
Kustantaja Perussanoma Oy
Tekijä Janatuinen Mailis
Julkaisuajankohta 2011
Sidonta Sidottu
Sivumäärä 224

Liittyvät tuotteet