Kakkuri Teemu

Seitsemän hetkeä Jeesuksen elämässä

5,00€ / ( Normaalihinta 25,00€ / sis. 10 % ALV.)

Jokaisen ihmisen elämässä on taitekohtia. Merkittävinä hetkinä elämän voi ymmärtää syvällisemmin, ja meille avautuu näkökulmia, joista näkee ikuisuuteen asti. Myös Jeesuksen elämä jaksottui merkityksellisten hetkien sarjaksi.

Teologian tohtori Teemu Kakkuri on poiminut Raamatun kertomuksista seitsemän hetkeä Jeesuksen elämässä. Hän kuljettaa lukijaansa tavalla, joka antaa tilaa omien elämänkokemusten pohdinnalle ja uusille löydöille. Evankeliumeista löytyy arkipäivän tapahtumia, joissa ikuisuus ja Jumalan valtakunta kohtasivat ajallisen todellisuuden.

Ne eivät olleet vain yhden elämän etappeja, vaan niistä on tullut koko kristinuskon peruspilareita. Uskontunnustuksessa kristikunta kertaa Jeesuksen elämää. ”Sikisi Pyhästä Hengestä, syntyi neitsyt Mariasta, kuoli ja haudattiin …” Lukija kuitenkin huomaa, ettei kirja unohdu kauas Uuden testamentin ajanhistoriaan, vaan kertoo hänestä itsestään.

Kirjoittaja jakaa evankeliumin opetusta ja omia elämänkokemuksiaan yhdessä lukijan kanssa. Esimerkiksi Jeesuksen syntyminen ihmiseksi voi kertoa omasta ihmisyydestämme jotain sellaista, joka tuo elämäämme mielekkyyden ja tarkoituksellisuuden.

Sivumäärä 156.

Saatavuus: varastossa

Tarkat tiedot

Tuotekoodi 9789518886160
Syvyys 20 mm
Paino 316 g
Kustantaja Perussanoma Oy
Tekijä Kakkuri Teemu
Suomentaja
Julkaisuajankohta 2012
Sidonta Sidottu
Sivumäärä 156