Päivi Häkkinen (toim.)

Armo jää

Kalevi Lehtisen sanoja vuosien varrelta
25,00€

Armo on aina yllätys. Se on enemmän kuin ansaitsemme tai toivomme. Kristus antaa yli odotusten.Miten täydellinen sanoma ja epätäydellinen ihminen sopivat yhteen?Rakastettu evankelista Kalevi Lehtinen (1936-2011) muistetaan yksinkertaisista sanoista yllättävissä yhteyksissä. Lehtisen vilpitön ja rakkaudellinen julistus ylitti kuppikuntien ja kirkkojen rajat. Armo oli hänelle äärimmäisen totta vaikka itseään hän ei päästänytkään helpolla.

Teokseen on koottu neljältä vuosikymmeneltä Kalevi Lehtisen hengellistä viisautta ja henkilökohtaisia tuntoja, joita hän jakoi tukirenkaalleen lähettämissään kirjeissä. Hänen mieltään askarrutti toistuvasti ihmisen vaikeus ymmärtää armon yksinkertaisuutta. Mielen päällä oli myös hätä kärsivästä maailmasta, etenkin Euroopasta, jonka materia-apatian ja nuorten ihmisten näköalattomuuden hän näki terävästi.

Äärimmäisen hektisestä urastaan huolimatta hänellä oli aikaa havaita luonnon herääminen keväisin. Aikaa oli myös runomuotoon syntyneille hengellisille pohdinnoille ja ajatelmille, jotka syntyivät usein lentokentillä, seuraavaa konetta odottaessa.Kirjassa Olli Valtosen esipuhe ja Leena Lehtisen loppusanat.

Saatavuus: varastossa

Tarkat tiedot

Tuotekoodi 9789516195929
Paino 235 g
Kustantaja Uusi tie
Tekijä Päivi Häkkinen (toim.)
Julkaisuajankohta 2014
Sidonta Sidottu
Sivumäärä 105