C.O. Rosenius

Elämän leipää

29,00€

C. O. Rosenius on pohjolan tunnetuimpia ja luetuimpia hengellisiä kirjailijoita. Elämän leipää on kotien hartauskirja, jota on luettu monissa kodeissa päivittäin vuosikaudet. Monet ovat saaneet hengellisen opetuksen, nuhteen ja lohdutuksen sanan Roseniuksen raamatullisista ja luterilaisista kirjoituksista. Niiden sisältö on pysynyt tuoreena ja ravitsevana, niin kuin vain syvältä Jumalan sanasta ammennettu julistus voi pysyä.

Suomen kielellä Elämän leipää ilmestyy nyt kuudennen kerran kokonaan uudestaan käännettynä ja nykyisen Kirkkoraamattumme mukaisessa asussa. Toisin kuin edellisessä painoksessa on nyt käännetty myös runot sellaisena kuin ne ovat ruotsinkielisessä laitoksessa.

Aurinko Kustannuksen Kirja tarpeeseen -palvelun avulla moni kauan kaivattu teos on taas saatavilla, nopeasti, varmasti ja vaivattomasti. Kirja painetaan tilauksen mukaan vaikka yksi kerrallaan, mutta uuden menetelmän ansiosta hinta pysyy silti kohtuullisena. Kirjat ovat pehmeäkantisia ja toimitusaika on noin 2-4 viikkoa. Palveluun on valittu teoksia, jotka ovat olleet jo pitkään loppuun myytyjä.

Saatavuus: varastossa

Tarkat tiedot

Tuotekoodi 9789525926071
Leveys 130 mm
Korkeus 45 mm
Syvyys 200 mm
Paino 1,14 kg
Kustantaja SLEY-MEDIA OY
Tekijä C.O. Rosenius
Suomentaja Lauri Huovinen
Julkaisuajankohta 2012
Sidonta Nidottu
Sivumäärä 811