Hanspeter Nüesch

Billy & Ruth Grahamin elämä

12,00€ / ( Normaalihinta 39,00€ / sis. 10 % ALV.)

 Ensimmäinen kattava elämäkerta Grahameista pariskuntana
* Huolellisesti taustoitettu, kauttaaltaan valokuvin varustettu
* Billy Grahamin vahvistus teoksen paikkansapitävyydestä

Kukaan ei ole saarnannut evankeliumia niin monille kuin evankelista Billy Graham. Mutta tämän poikkeuksellisen miehen takana oli yhtä poikkeuksellinen nainen. Ruth Grahamin rakkaus, tuki, rukoukset ja oma työpanos auttoivat Billy Grahamia tekemään väsymättä Jumalan valtakunnan työtä.
Kirjassa on lähes sata valokuvaa ja runsaasti aiemmin julkaisemattomia anekdootteja. Se esittelee valloittavan pariskunnan, joka on omistautunut avioliitolleen ja asialleen. Kirja paljastaa, mihin perustuivat usko ja rakkaus, jotka vaikuttivat ratkaisevasti tämän avioparin elämään, työhön ja henkiseen perintöön.

"Hanspeter tutki perhettäni satojen tuntien ajan. Hän otti talteen joka ikisen kirjan ja artikkelin, joka perheestäni oli kirjoitettu tai jonka perheeni oli kirjoittanut. Hän hankki kaiken tiedon, mitä hänen ulottuvillaan oli: kirjoja, lehtiä, kirjeitä ja artikkeleita, joita en ollut koskaan nähnytkään ja joita en tiennyt olevan olemassakaan. Hanspeter näytti tietävän minusta ja perheestäni enemmän kuin minä. – – Hanspeterin innostus ja hänen kuuliaisuutensa hänen toteuttaessaan tehtävää — kutsua, jonka hän koki saaneensa Jumalalta — on kannattanut. Tuloksena on tämä kirja." – Gigi Graham

 

Painos loppunut.

Saatavuus: varastossa

Tarkat tiedot

Tuotekoodi 9789524756907
Paino 520 g
Kustantaja PÄIVÄ OSAKEYHTIÖ
Tekijä Hanspeter Nüesch
Suomentaja Merja Pitkänen ja Marja Sevon
Julkaisuajankohta 2015
Sidonta Sidottu
Sivumäärä 400

Liittyvät tuotteet