Ilkka Rytilahti

Hetkiä ajan virrassa

9,00€ / ( Normaalihinta 27,00€ / sis. 10 % ALV.)

Aika on arkinen ja samalla ihmeellinen menneen, nykyisen ja tulevan välinen jatkumo. Se liittää ainutlaatuiset tapahtumat toisiinsa, ja kuljettaa meitä kaikkia.

 Aika antaa mahdollisuuden rakentaa ja luoda uutta. Valintojamme ja tekojamme tulisi ohjata hyvyys. Jotkut päätöksemme syntyvät kuitenkin lyhytnäköisyydestä, jopa pahuudesta. Se, mikä meitä lopulta ohjaa, vaikuttaa syvästi omaan ja toisten elämään.

Emme ole vain sokeita, tahdottomia ajopuita ajan virrassa. Ei ole samantekevää, millaiset jäljet jätämme jälkeemme. Vaikka emme itse piittaisi niistä, niistä välittää ennen muuta hän, joka on ajankin valtias.

Jumala tuntee meidät ja kaiken ajassa tapahtuneen. Hänen tahtonsa meitä kohtaan on kokonaan hyvä. Sitä ohjaa ikuinen totuus ja rakkaus. Se sai Jeesuksen kantamaan tuomion kaikesta vääryydestä ja jokaisen pahuudesta. Hän teki niin, jotta jokaisen elämä voisi uudistua anteeksiantamuksen voimasta.

 

Hänen vuokseen meillä on lupa astua katoavaisuuden alta elämään armon aikavyöhykkeellä. Se muuttaa koko elämämme kulun ajan virrassa.

 

Hetkiä ajan virrassa on Ilkka Rytilahden kolmas vaikuttaviin valokuviin perustuva hartaus- ja mietekirja.

Saatavuus: varastossa

Tarkat tiedot

Tuotekoodi 9789518887587
Kustantaja Perussanoma Oy
Tekijä Ilkka Rytilahti
Julkaisuajankohta Kesällä 2017
Sidonta Sidottu
Sivumäärä 80

Liittyvät tuotteet