Keller Timothy ja Alsdorf Katherine Leary

Hyvää työtä

Jumalan työtoverina
34,00€

Timothy Keller osoittaa kirjassaan, kuinka Jumala kutsuu meitä kaikkia ilmaisemaan merkitystä ja tarkoitusta työmme ja uramme kautta. Työmaailmassa on yhä enemmän kilpailuhenkisyyttä ja epävarmuutta, ja moni kyseleekin mielessään: Miksi oikein teen tätä työtä? Miksi se on niin hankalaa? Voinko vaikuttaa asiaan mitenkään?

Keller avaa raamatullisen näkökulman sellaisiin polttaviin kysymyksiin kuin: Mikä on työni tarkoitus? Miten voin löytää mielekkyyttä ja palvella asiakkaita työpaikalla, kun tahti on sääli-mätön ja takarajat painavat päälle? Miten voin hyödyntää taitojani kutsumuksessa, jolla on merkitys ja tarkoitus? Miten voin pysyä uskollisena arvoilleni ja silti menestyä työssäni? Miten tehdä vaikeita valintoja, jotka ovat välttämättömiä onnistuneella uralla? Keller esittää syvällisiä oivalluksia ja usein yllättäviä neuvoja osoittaessaan lukijalle, että Raamatun viisaus on ratkaisevan tärkeää, kun pohdimme työhön liittyviä kysymyksiä.

Itse asiassa kristillinen näkemys työstä eli että teemme työtä palvellaksemme toisia, emme itseämme voi luoda pohjan kukoistavalle työelämälle ja tasapainoiselle yksityiselämälle. Keller osoittaa, että parhaaseen pyrkiminen, suoraselkäisyys, kurinalaisuus, luovuus ja intohimo työssä voivat auttaa toisia ja että niitä voidaan pitää jopa ylistyksen ilmauksina eikä pelkästään oman edun tavoitteluna.

 

Saatavuus: varastossa

Tarkat tiedot

Tuotekoodi 9789524757171
Leveys 134 mm
Korkeus 210 mm
Paino 550 g
Kustantaja Päivä osakeyhtiö
Tekijä Keller Timothy ja Alsdorf Katherine Leary
Suomentaja Hemmer Marja
Julkaisuajankohta 2015
Sidonta Sidottu
Sivumäärä 298

Liittyvät tuotteet