Ravi Zacharias

Jeesus ja muut jumalat

10,00€ / ( Normaalihinta 19,00€ / sis. 10 % ALV.)

Nykyaikana saat uskoa mitä tahansa, kunhan et vaadi, että sitä tulisi pitää yleisesti totuutena. Suvaitsevaisuuden nimissä postmoderni kulttuurimme syleilee kaikkea itämaisesta mystiikasta New Agen hengellisyyteen. Ravi Zachariaksen mukaan tämä on mieletöntä. Ei yksinkertaisesti ole mahdollista, että kaikki uskonnot olisivat totta.  

Klassikkokirjassaan Jeesus ja muut jumalat Zacharias tarkastelee kristinuskon näkökulmasta sitä yleistä väitettä, että kaikissa uskonnoissa olisi pohjimmiltaan kyse samasta asiasta. Kirjan kussakin luvussa Zacharias peilaa Jeesuksen opetuksia islamin, hindulaisuuden ja buddhalaisuuden perustajien väitteisiin. Hän nostaa esille kuusi kysymystä, joihin Jeesus vastaa toisin kuin kukaan muu. Zacharias toteaa: Jeesus on tie, totuus ja elämä.

Ravi Zacharias (s. 1946) on intialaissyntyinen kanadalais-amerikkalainen kristitty apologisti ja Ravi Zacharias International Ministries -järjestön perustaja. Hän on kirjoittanut lukuisia kristinuskoa käsitteleviä ja puolustavia kirjoja.

Saatavuus: varastossa

Tarkat tiedot

Tuotekoodi 9789518887730.
Leveys 140 mm
Korkeus 215 mm
Paino 350 g
Kustantaja Perussanoman Oy
Tekijä Ravi Zacharias
Julkaisuajankohta Lokakuu 2016
Sidonta Nidottu
Sivumäärä 216