Lallukka, Jouni

Mihin sinulla on kiire?

23,00€

Moni meistä tuntuu uupuvan taakkojensa alla. Päivästä toiseen raahaudumme väsyneenä töihin ja muiden vastuiden ääreen. Usein saatamme ihmetellä kaiken mielekkyyttä ja motivaation katoamista. Miksi mikään ei enää tunnu miltään? Elämä on pelkkää selviytymistaistelua. Usein syynä ovat kiire ja stressi.

Kiire ja stressi tulee ottaa vakavasti. Niiden vaikutukset ovat yllättävän kokonaisvaltaisia ja voimakkaita. Joka päivä liian moni jää sairaslomalle pitkittyneen stressin aiheuttaman uupumuksen ja masennuksen vuoksi. Stressi ja sen seuraukset koskettavat varmasti jokaista meistä joko omakohtaisen tai lähimmäisemme kokemuksen kautta.

Tämä kirja sisältää henkilökohtaisen kuvauksen pitkittyneestä stressistä ja sen vaikutuksista. Lisäksi kirjassa selvitetään sitä, millaisia keinoja Raamattu antaa stressin välttämiseksi ja sen helpottamiseksi. Yllättävää on huomata, että hyvin usein Raamatun ohjeet ja mediassa esiintyvien asiantuntijoiden neuvot ovat yhteneviä. Hengellisen näkökulman stressiin ja kiireeseen sisältävä kirja onkin harvinaislaatuinen.

Voin lämpimästi suositella Jouni Lallukan kirjaa Mihin sinulla on kiire? kaikille kiireen keskellä kamppaileville. Meille on sieltä ulospääsy. Erään kappaleen otsikko onkin Kiire on valinta. Tämä saattaa olla usein totta. Viittaukset Raamattuun ja moniin muihin lähteisiin kirjan aiheesta täydentävät kokonaisuutta. Kirja pyrkii rohkaisemaan lukijaansa hyppäämään pois kiireen oravanpyörästä. Resepti löytyy kirjan sivuilta.

– Reijo Ahteela, seurakuntapastori

Rohkaiseva viesti on, että stressin hallintaan löytyy paljon eri keinoja ja vaikka pohja olisi jo saavutettu, sieltä voi päästä ylös. Ole rohkea! Uusi alku on mahdollinen sinullekin!

Saatavuus: varastossa

Tarkat tiedot

Tuotekoodi 9789515853479.
Kustantaja Kuva ja Sana
Tekijä Lallukka, Jouni
Suomentaja
Julkaisuajankohta 2018
Sidonta Nidottu
Sivumäärä 189

Liittyvät tuotteet