Pro Fide

Pro Fide Tripla

29,95€ / ( Normaalihinta 60,00€ / sis. 24 % ALV.)

Paketti sisältää Pro-Fide 50-vuotta kirjan, Sattumaa ja Live CD/DVD- levyt.

Juhlakirja: Kristillisen rockin suomalainen edelläkävijä. Gospelmusiikin uranuurtaja.  Ilmiö. Mammutti. Peruskallio. Instituutio. Legenda.

 Pro Fide syntyi vuonna 1966, kun viisi nuorta miestä innostui uudenlaisesta hengellisestä nuorisomusiikista ja evankelioimistyöstä. Bändin nimeksi valittiin Pro Fide – uskon puolesta. Alkuvuosina yhtye kohtasi vastustusta musiikkityylinsä vuoksi, mutta sanoma oli niin selkeä, että se karkotti soraäänet. Suomalainen hengellinen rockmusiikki oli saanut alkunsa.

Mainetta ja huomiota on tullut myös kristillisten piirien ulkopuolelta, mutta bändille on aina ollut tärkeintä sanoma, joka on yhä sama kuin viisikymmentä vuotta sitten: Jeesus on Herra. Matka uskon puolesta jatkuu edelleen.

Sattumaa: Kuunele kappale pilvilinna spotify-palvelusta: Klikkaa tästä, levyn kappaleet: https://perussanoma.fi/p/359-sattumaa/

Live: Perussanoma julkaisi Pro Fiden 45-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Live CD/ DVD:n 22.9.2011 Temppeliaukion kirkossa pidettävässä juhlakonsertissa. Paketti sisältää uudelleen masteroidun version vuonna 1996 julkaistusta Live-levystä sekä konsertti-DVD:n. Mukana myös ennen julkaisematonta materiaalia.

 

Saatavuus: varastossa

Tarkat tiedot

Tuotekoodi Fide tripletti
Kustantaja Perussanoma Oy
Tekijä Pro Fide
Suomentaja
Julkaisuajankohta
Sidonta
Sivumäärä

Liittyvät tuotteet