Säännöt

PS Kristillisen Kirjakerhon säännöt

1. Liittyminen

PS Kristilliseen Kirjakerhoon liitytään kirjallisesti ilmoittamalla. Liittymisetuna voit valita kaksi kirjaa etukäteen määriteltyjen kirjojen joukosta ilmaiseksi! Liittymisetu toimitetaan ensimmäisen tilauksesi yhteydessä. Samasta taloudesta vain yksi henkilö voi olla jäsen.

2. Jäsenedut

Kirjakerhokirjoista saat aina -20 % alennuksen normaalihinnasta. Alennus koskee sekä raamattukirjoja että vaihtoehtokirjoja. Tarjoushinnat ovat voimassa määräajan eikä niitä voida yhdistää muihin kampanja-alennuksiin.

3. Kerholehti ja jäsenkirjan peruuttaminen

Jokainen PS Kristillisen Kirjakerhon uusi kirja esitellään sinulle etukäteen kerholehdessä. Kun haluat kirjan, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos et halua kirjaa, sinun tulee peruuttaa se annettuun määräpäivään mennessä. Muistathan, että palauttaminen ei ole peruuttamista. Turhista palautuksista aiheutuu meille paljon lisäkuluja. Kerholehdessä esitellään myös monipuolisesti vaihtoehtoisia kirjoja tai äänitteitä. Kerholehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

4. Tutustumisoikeus

Kaikilla tilaamillasi kirjoilla on 7 päivän tutustumis- ja palautusoikeus. Aika lasketaan kirjan vastaanottamispäivästä. Kirja on palautettava asiakaspalautuksena alkuperäisessä kunnossa; mukaan on liitettävä palauttajan nimi ja osoite.

5. Tilausten toimittaminen

Postikulut ovat aina 6,90 € / lähetys riippumatta tilattujen kirjojen määrästä tai lähetyksen painosta. Tilatut kirjat ja lasku lähetetään samassa lähetyksessä.

6. Eroaminen

Voit erota PS Kristillisestä Kirjakerhosta milloin haluat ilmoittamalla siitä kirjallisesti. Jos lopetat jäsenyytesi ennen kuin olet ostanut kaksi kirjaa, laskutamme sinulta normaalihintaisina liittymisedun ilmaiset kirjat. Maksamattomien erääntyneiden laskujen, jatkuvien palautusten tai muiden väärinkäytösten vuoksi jäsen voidaan erottaa kirjakerhosta.

7. Muuta

Osoitteistoa voidaan käyttää Suomen Raamattuopiston ja Perussanoma Oy:n suoramarkkinointiin. Oikeus sääntöjen muuttamiseen pidätetään.