PS Kristillisen Kirjakerhon säännöt

1. Liittyminen

PS Kristilliseen Kirjakerhoon liitytään liittymislomakkeella. Liittymisetu on etukäteen annettu etu, joka edellyttää, että hankit jäsenaikanasi kaksi kirjaa. Samasta taloudesta vain yksi henkilö voi olla jäsen. Kirjat toimitetaan ensimmäisen kirjakerhokirjan kanssa. Liittymisetuna saat kaksi listalta valittua kirjaa ilmaiseksi. Liittymisetukirjat voivat vaihtua ajankohdasta riippumatta.

2. Jäsenedut

Kirjakerhon varsinaisesta kirjasta saat aina vähintään 20% alennuksen. Alennus koskee sekä raamattukirjoja että vaihtoehtokirjoja. Tarjoushinnat ovat voimassa määräajan eikä niitä voida yhdistää muihin kampanja-alennuksiin.

3. Kerholehti ja jäsenkirjan peruuttaminen

Jokainen PS Kristillisen Kirjakerhon uusi kirja esitellään sinulle etukäteen kerholehdessä. Kun haluat kirjan, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos et halua kirjaa, sinun tulee peruuttaa se annettuun määräpäivään mennessä. Muistathan, että palauttaminen ei ole peruuttamista. Turhista palautuksista aiheutuu meille paljon lisäkuluja. Kerholehdessä esitellään myös monipuolisesti vaihtoehtoisia kirjoja tai äänitteitä. Kerholehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

4. Tutustumisoikeus

Kaikilla tilaamillasi kirjoilla on 7 päivän tutustumis- ja palautusoikeus. Aika lasketaan kirjan vastaanottamispäivästä. Kirja on palautettava asiakaspalautuksena alkuperäisessä kunnossa; mukaan on liitettävä palauttajan nimi ja osoite.

5. Tilausten toimittaminen

Postikulut ovat aina 6,90 € / lähetys riippumatta tilattujen kirjojen määrästä tai lähetyksen painosta. Tilatut kirjat ja lasku lähetetään samassa lähetyksessä.

6. Eroaminen

Voit erota PS Kristillisestä Kirjakerhosta milloin haluat ilmoittamalla siitä kirjallisesti. Toimitamme liittymiskirjat ensimmäisen kirjakerhotilauksen yhteydessä. Maksamattomien erääntyneiden laskujen, jatkuvien palautusten tai muiden väärinkäytösten vuoksi jäsen voidaan erottaa kirjakerhosta.

7. Muuta

Osoitteistoa voidaan käyttää Suomen Raamattuopiston ja Perussanoma Oy:n suoramarkkinointiin. Oikeus sääntöjen muuttamiseen pidätetään.