Toimitusehdot

Voit tilata kirjoja verkkokaupastamme, sähköpostitse: tilauspalvelu@perussanoma.fi tai puhelimitse (09) 5123 9120.

Tilaaminen

Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Toimitusaika ja -maksu

Toimitamme tilauksesi postitse normaalisti 3-8 arkipäivän kuluessa kotiisi. Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti economy-luokan kirjeenä, suuremmat lähetykset postipakettina. Ennakkomyynnissä olevat tuotteet toimitetaan heti kun tuotteita on saatu varastoon.

Maksaessasi ostokset verkkomaksulla (verkkopankki tai korttimaksu) saat tuotteet toimitusmaksulla 6,90 €. Erillinen kotiin toimitus 14 €. Tilatut tuotteet pyritään toimittamaan yhdellä kerralla, mutta oikeus osa- ja jälkitoimituksiin pidätetään. Jälkitoimituksista ei aiheudu lisäkulua asiakkaalle.

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita on saatavana myös Perussanoma Oy:n kirjamyymälästä osoitteessa Helsingintie 10, 02700 Kauniainen. Myymälämme on avoinna arkisin 9 – 11 ja 11-14. Sekä sunnuntaisin ennen ja jälkeen messun.

Toimitamme ulkomaille huomioiden kohdemaan rajoitukset. Hinta toimitukselle päivittyy maksua tehdessä. Kiinteät kulut alkaen 10 €.

Palautusoikeus

Tilaamillasi tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Jos palautat tilaamasi tuotteen, sen tulee olla käyttämätön.

Asiakasrekisteri

Osoitetietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin henkilörekisterilain puitteissa.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilauksen tekemistä tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.