Toimitusehdot

Toimitusehdot

Halutessasi voit jatkossakin tilata kirjoja verkkokaupasta laskulla, sähköpostitse tilauspalvelu@perussanoma.fi tai puhelimitse (09) 5123 9120.

Tilaaminen

Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Toimitusaika ja -maksu

Toimitamme tilauksesi postitse normaalisti 2-7 arkipäivän kuluessa kotiisi. Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti economy-luokan kirjeenä, suuremmat lähetykset postipakettina. Ennakkomyynnissä olevat tuotteet toimitetaan heti kun tuotteita on saatu varastoon. Ennakkotilaustuotteista lähetämme erikseen maksulinkin, kirjan ilmestyttyä. Eli et maksa ennakkoon kirjaa.

Maksaessasi ostokset verkkomaksulla (verkkopankki tai korttimaksu) saat tuotteet kotiin toimitusmaksulla 6,90 €. Perinteisen laskun tekemisestä veloitamme lisäksi laskutuslisän 5,00 € / tilaus. Laskutuslisä ei koske lehtitilauksia. Tilatut tuotteet pyritään toimittamaan yhdellä kerralla, mutta oikeus osa- ja jälkitoimituksiin pidätetään. Jälkitoimituksista ei aiheudu lisäkulua asiakkaalle. Verkkokauppamme uuden yksityisasiakkaan tilaus, jonka arvo ylittää 200 €, toimitamme postiennakolla (6 € + 4,10 €/lähetys).

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita on saatavana myös Perussanoma Oy:n kirjamyymälästä osoitteessa Helsingintie 10, 02700 Kauniainen. Myymälämme on avoinna arkisin 9 - 16. Sekä sunnuntaisin ennen ja jälkeen messun.

Palautusoikeus

Tilaamillasi tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Jos palautat tilaamasi tuotteen, sen tulee olla käyttämätön.

Asiakasrekisteri

Osoitetietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin henkilörekisterilain puitteissa.

Maksaminen

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Perussanoma Oy toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181 830
http://www.paytrail.com/fi
Y-tunnus: 2122839-7

Lasku

Valitessaan maksutavaksi laskun asiakas vakuuttaa, että hänen taloudellinen tilanteensa on tilaushetkellä sellainen, että hän kykenee ongelmitta suorittamaan laskun summan ja että hänen tiedossaan ei ole sellaista seikkaa, joka saattaisi vaarantaa hänen maksukykynsä. Laskulla maksava asiakas sitoutuu peruuttamaan vielä toimittamattomat tuotteet, mikäli hänen maksukykynsä heikkenee. Perussanoma Oy pidättää oikeuden tarkistaa laskulla maksavan asiakkaan luottotiedot. Laskun tekemisestä veloitetaan laskutuslisä 5,00 euroa.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilauksen tekemistä tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.