Elämä

Elämä on aidosti hengellinen lehti, joka pureutuu asioihin pintaa syvemmin. Lehti antaa lukijalleen ajattelemisen aihetta ja samaistumispintaa. Se rakentaa siltoja Raamatun ja arjen välille ja ottaa rohkeasti kantaa ajankohtaisiin ilmiöihin ja teemoihin. Ilmestyy 10 kertaa vuodessa.
https://elamalehti.fi/

Tilaa lehti

Perusta

Perusta-lehti on syväluotaus aikamme hengellisyyteen, kirkollisiin kysymyksiin ja teologisiin keskusteluihin. Olemme rohkeasti kristitty ääni maallistuvan maailman keskellä. Haluamme puolustaa klassista kristinuskoa silloinkin, kun sitä ei kukaan muu tee. Tarvitsemme entistä enemmän teologiaa ja kristinuskon näkökulmaa maailman monimutkaisiin kysymyksiin. Siksi kerromme asioista, jotka ovat oikeasti merkittäviä. Perustasta saat sellaista perspektiiviä, jota et mistään muualta löydä. Lehti on tarkoitettu jokaiselle ajattelevalle kristitylle uskon ja ajattelun avuksi.

Jokaisessa lehdessä on kolme pidempää artikkelia, katsauksia ajankohtaisiin teemoihin sekä kirja-arvioita kristinuskoon ja teologiaan liittyvistä kirjoista. Lisäksi kirkkovuoden evankeliumitekstien selitykset ovat rakentamassa uskoamme.

Perustaa julkaisevat Suomen ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry (OPKO), Suomen Raamattuopiston Säätiö (SROS), Kansanlähetys, Suomen luterilainen evankeliumiyhdistys (Sley) sekä Suomen teologinen instituutti ry (STI). Kustantaja on Perussanoma Oy.

Perusta 50-vuotta 2024! Juhlavuoden tarjous 50 € / Vuositilaus

www.perustalehti.fi

Lehti ilmestyy kuudesti vuodessa ja tarjoaa vuoden aikana 300 sivun syvällisen ja ainutlaatuisen lukupaketin.

Tilaa lehti